Kvaliteter

Boligene i Bjørndalåsen tilbyr en unik mulighet til å skaffe deg et drømmehjem med mange kvaliteter.

Sirius INT 02

Eneboliger og tomannsboliger

Med beliggenhet i et attraktivt område, romslige størrelser og elegant utseende, er dette boliger som garantert vil glede deg og din familie i mange år fremover.

Eneboligene har også en rekke praktiske fasiliteter, som vaskerom med egen utgang og sportsbod for å lagre utstyr og andre ting. I tillegg har boligene flere bad, slik at du slipper å kjempe om dusjen om morgenen.

Se salgsoppgave for eneboliger.
Se salgsoppgave for tomannsboliger.

Godø INT 02

Men det stopper ikke der. Alle boligene vil bli levert med luft til luft varmepumpe med mulighet til å styre enheten fra en app. I tillegg er det tilrettelagt for muligheten til å etablere solcelle paneler for å produsere solenergi. På denne måten kan du spare penger på strømregningen og bidra til å beskytte miljøet.

Når du kommer inn i eneboligen blir du møtt av et lyst og luftig moderne kjøkken, med plass til alt du trenger. Fra kjøkkenet kan du gå inn i en stor og romslig stue, som gir god plass til å slappe av og ha selskap for venner og familie. Stuen har store vinduer som gir mye lys og fin utsikt. På gulvet er det enstavs eikeparkett.

Det fins også mange muligheter for å nyte områdene utenfor husets vegger. Eneboligene har terrasser, altaner og takterrasser, slik at du kan nyte solen og utsikten fra forskjellige vinkler. Be om en visning og opplev hvordan dette kan bli din nye favorittplass.

Hustype: GODØ

Godø EXT 01

Godø er for dere som søker en moderne enebolig med god plass og stilfull design. Med sin tidsriktige fasade med stående kledning, fasadeplater og store vinduer, skiller denne boligen seg ut fra mengden og gir et imponerende inntrykk.

Innenfor dørene til Godø venter en stor og åpen stue- og kjøkkenløsning, som gir god plass til å ha det hyggelig med familie og venner. Kjøkkenet er utstyrt med moderne kvalitetsapparater, slik at du kan lage mat på en behagelig måte. Fra stua kan du gå rett ut på terrassen, hvor du kan nyte sommerdagene med en god bok eller godt selskap.

I første etasje finner du også et praktisk vaskerom, et bad og et soverom. Dette gir god plass for å lagre klær og vaske dem på en behagelig måte, samt en plass å slappe av på ettermiddagen.

I andre etasje finner du tre store soverom, hvorav det ene har en egen altan. Det er også et bad og en ekstra stue i denne etasjen. Med en bod til oppbevaring har du også plass til å lagre ting du ikke trenger å ha fremme hele tiden.

Alt i alt tilbyr Godø en moderne enebolig med god plass, stilfull design og mange praktiske løsninger. Finn denne boligen i boligvelgeren.

Godø INT 01
Godø INT 04
Godø INT 02
Godø INT 03

Hustype: LUNA

Luna EXT 01

Luna er en drømmebolig for familier som søker god plass og moderne design. Med sin åpne romløsning og sine tre plan, gir denne boligen deg og din familie plass til å være sammen og ha det hyggelig. Når du kommer inn blir du møtt av en stor gang med walk-in garderobe. Dette er den perfekte plassen for å henge fra deg yttertøyet og holde oversikt over familiens klær. Fra gangen kan du gå inn i tre store soverom, et bad og et praktisk vaskerom.

I andre etasje finner du en stor stue, et herlig kjøkken og et soverom med eget bad. Kjøkkenet er moderne og utstyrt med kvalitetsapparater. Fra kjøkkenet kan du også gå rett ut på boligens solrike altan som har utvendig trapp opp til en fantastisk takterrasse på hele 100 kvadratmeter!

Luna Takterrasse
Luna INT 03
Luna INT 01
Luna INT 02

Hustype: Slottsvik

Slottsvik EXT 01

Slottsvik er en enebolig for dere som søker stil, moderne design og god plass. Med sin gode planløsning gir denne boligen deg alt du trenger for å kunne ha det hyggelig med familie og venner. Innenfor dørene til Slottsvik venter fire soverom, to bad og walk-in garderober, slik at du og din familie kan ha god plass til å slappe av og være sammen. Boligen har også et praktisk vaskerom – perfekt for den aktive familien.

I første etasje er det åpen kjøkken- og stueløsning, som gir god plass til å ha det hyggelig med familie og venner. Kjøkkenet er et moderne kvalitetskjøkken fra HTH. Fra stua kan du gå rett ut på altanen, hvor dere kan nyte sommerdagene.

Slottsvik har også carport og sportsbod integrert i bygningskroppen. Her er det god plass til bilen og sportsutstyret til hele familien.

Alt i alt tilbyr Slottsvik en moderne og stilren bolig med god plass og mange praktiske løsninger. Se mer om denne boligen – kanskje det er din nye drømmebolig?

Slottsvik INT 02
Slottsvik INT 03
Slottsvik INT 01
Slottsvik INT 04

Hustype: Sirius

Sirius EXT 01

Sirius er en husmodell som vil tilfredsstille dine behov for komfort og stil. Med sine store vinduer og stående kledning, skiller denne boligen seg ut fra mengden og gir et imponerende inntrykk.

Sirius er et hus som har alt du kan ønske deg. Det er soverom, bad og stuer i alle etasjer, slik at du og din familie kan ha god plass til å slappe av og være sammen. I tillegg er det walk-in garderober, et praktisk vaskerom og boder for ekstra oppbevaring. Men det stopper ikke der. I tredje etasje finner du en stue med utgang til en stor takterrasse på hele 65 kvadratmeter. Her kan du tilbringe lange sommerdager med hele familien, mens du nyter utsikten og solen.

Alt i alt tilbyr Sirius en bolig som kombinerer komfort og stil, med mange praktiske løsninger. Les mer om denne boligen i boligvelgeren.

Sirius Takterrasse
Sirius INT 03
Sirius INT 02
Sirius INT 01

Tomannsbolig

1103 EXT 01

Vår vertikaldelte tomannsbolig har godt med plass og mange muligheter. Med tre soverom i første etasje og soverom/TV-stue i andre etasje, gir denne boligen god plass til å slappe av og være sammen med familien din.

Kjøkkenet er utstyrt med en stor veranda på 18 m2, hvor du kan nyte kveldsmåltidet ute med familie eller venner. Det er også et vaskerom og en sportsbod, slik at du kan vaske klær og lagre ting du ikke trenger å ha fremme hele tiden.

Alt i alt er dette en romslig tomannsbolig med mange muligheter og praktiske løsninger.

1103 INT 02
1103 INT 01
1103 INT 03
1103 INT 04

Har du spørsmål?

Ta kontakt med vår megler

Morten Liavaag
Name

Morten Liavaag

E-mail

morten.liavaag@privatmegleren.no

Phone number

950 49 850

Følg oss på

Facebook og Instagram

Vi holder deg oppdatert

Ønsker du å holdes oppdatert om utviklingen av prosjektet og lanseringen av de første boligene? Registrer din interesse.

Hva vil du vite mer om? *