Shutterstock 733524577

I Bjørndalåsen har du flere muligheter for finansiering av boligen din, spesielt hvis du vurderer et hus med en utleieenhet. Dette gir deg sjansen til å redusere dine lånekostnader ved å generere inntekt fra utleie. Uansett om du vurderer lån fra Husbanken eller private banker, kan du dra nytte av gunstige finansieringsalternativer og skape en lønnsom investering for fremtiden. For mer informasjon om mulighetene du har i Bjørndalåsen fyll ut interesseskjemaet under.

Husbanken

Våre moderne og miljøvennlige boliger kvalifiserer for lån i Husbanken.
Hovedregler:

  • Boligene skal ikke overskride Husbankens grense for bruksareal (BRA), som for eneboliger er satt til maksimalt 200 m2, inkludert innvendig bod.
  • Avfallsplan (minimum 70 % dokumenterbar avfallssortering)
  • Miljødokumentasjon (Minst 10 forskjellige byggeprodukter skal ha miljødokumentasjon, for eksempel EPDer. Hvert av byggeproduktene må utgjøre minimum 25 % av arealet, volumet eller vekten til en bygningsdel.)
  • Husene kan ikke benytte fossilt brensel til oppvarming under konstruksjon.

For mer informasjon om Husbankens rentesatser, kan du besøke følgende lenke: https://www.husbanken.no/rente/

Her kan du lese mer om Husbankens generelle krav: https://www.husbanken.no/person/lan-fra-husbanken/miljokvaliteter/


Eiendomsfinans

Eiendomsfinans er Norges største låneformidler på boliglån. Jobben vi gjør med å skrive en optimalisert lånesøknad for deg, samt innhente tilbud fra bankene er helt kostnadsfri for deg som kunde.

I samarbeide med Bjørndalåsen hjelper vi kunder med å finne den gunstigste måte å finansiere boligdrømmen på. Det er flere varianter og muligheter under fellesbegrepet "byggelån". Sammen med deg ser vi på hvilke muligheter og løsninger som finnes.

Les mer her

Har du spørsmål?

Ta kontakt med vår megler

Morten Liavaag
Name

Morten Liavaag

E-mail

morten.liavaag@privatmegleren.no

Phone number

950 49 850

Følg oss på

Facebook og Instagram

Vi holder deg oppdatert

Ønsker du å holdes oppdatert om utviklingen av prosjektet og lanseringen av de første boligene? Registrer din interesse.

Hva vil du vite mer om? *