Bjørndalåsen Aktiv

Romslige leiligheter tilrettelagt med heis og gode fellesløsninger.

Aktiv EXT 03

Det gode liv i Bjørndalåsen Aktiv

Ønsker du å bo et sted hvor du kan samles med andre rundt felles interesser? Ta en tur, lage middag sammen eller nyte en kopp kaffe om ettermiddagen? Vil du være en del av et fellesskap hvor vi sammen skaper det gode liv?

Bjørndalåsen Aktiv blir et nabolag hvor det er lett å komme i kontakt med naboer og delta i et rikt, sosialt miljø. Som beboer kan du skape ditt eget hjem, samtidig som du har kort vei til møteplasser som fremmer fellesskap og livskvalitet. Vi tilbyr leiligheter i ulike størrelser, med romslige soverom og bad, samt heis mellom etasjene. Her finner du gode fellesløsninger for aktiviteter, samhold og besøk. Bjørndalåsen Aktiv blir en del av et attraktivt område med nærhet til det beste Sande og omegn har å by på.

Aktiv EXT 01

Leilighetstyper

Bjørndalåsen Aktiv utvikles trinnvis, og første fase inkluderer bygging av tre enheter over to plan med carport. Her er en oversikt over planene:

Plan 1 (51,9 m² BRA-i):
Carport
Bod
Bad/vaskerom
To soverom/kontor

Plan 2 (63,7 m² BRA-i):
Romslig bad
Soverom
Stue
Kjøkken

Aktiv EXT 02
Aktiv EXT 03

Felleshus / Aktivitetshus

Det planlegges et felleshus hvor du som beboer i Bjørndalåsen Aktiv vil få tilgang til en hyggelig stue med felleskjøkken. Her kan vi arrangere ulike aktiviteter etter beboernes ønsker. Felleshuset inkluderer også et vaskerom med stort brettebord – et perfekt sted for sosiale møter. Vi ønsker å utvikle felleshuset etter beboernes behov; det kan bli alt fra hjemmekontor til trimrom eller behandlingsrom. Her kan du skape nye vennskap og oppleve mye samhold.

Utleieenhet for besøk

Vi planlegger en liten "Sovehytte" for overnatting av besøkende. Denne hytta vil ligge i det grønne området mellom leilighetene og marka, noe som gjør det enkelt å ha gjester selv om du har flyttet til en mindre leilighet.

Har du spørsmål?

Ta kontakt med vår megler

Morten Liavaag
Name

Morten Liavaag

E-mail

morten.liavaag@privatmegleren.no

Phone number

950 49 850

Følg oss på

Facebook og Instagram

Vi holder deg oppdatert

Ønsker du å holdes oppdatert om utviklingen av prosjektet og lanseringen av de første boligene? Registrer din interesse.

Hva vil du vite mer om? *