Hva skjer

Her kan du lese om siste nytt fra Bjørndalåsen

  • IMG 9554 Edit
  • IMG 9548 HDR Edit
  • IMG 9129
  • IMG 9530 Edit

Nå er det straks klart for innflytting!

Våre moderne tomannsboliger får den siste finpussen før det er klart for overtagelse. Det er fortsatt mulighet til å få kjøpt nr. 3 (vist på bildet) - meld deg på visning hos vår megler. Nå skal vi fortsette med de neste tomannsboligene!

EXT 05

Reduser energibehovet med vår smarte varmepumpe

Vi tilbyr en effektiv og intelligent varmepumpeløsning som minimerer energibehovet for romoppvarming og varmtvann. Varmepumpen er tilkoblet internett og har tilgang til kommende døgns strømpriser. Den kan automatisk tilpasse driftstiden til perioder med lavere strømpriser og redusere energiforbruket når strømprisene er høyest. I tillegg kan varmepumpen styres basert på værmeldinger og lære seg å varme opp varmtvann i tråd med ditt individuelle forbruksmønster.

Vi tilrettelegger også for tilvalgsløsninger som kvalifiserer for ENOVA-støtte. For eksempel, hvis solcellene på taket produserer tilstrekkelig strøm til å drive varmepumpen, kan du velge å lagre overskuddsenergi i varmesystemet og varmtvannstanken. Dette gjør at du kan maksimere utnyttelsen av egenprodusert strøm fra solcellene og redusere behovet for å kjøpe ekstra energi.

2023 06 09 11 34 30

Tett tak = kranselag

Vi feiret nylig et vellykket kranselag for bygget vårt i Bjørndalåsen! Det var en spennende anledning hvor vi markerte milepælen i byggeprosessen. Vi ser frem til å fullføre prosjektet og ønske våre kommende beboere velkommen til denne flotte boligen.

  • 2023 05 24 18 19 32
  • 2023 05 24 18 20 22
  • Thumbnail 2023 06 05 15 46 30

Byggingen er i gang!

Dette er en milepæl for oss og våre boligkjøpere. Den første tomannsboligen er allerede solgt og byggingen er i full gang Vi gleder oss til å følge byggeprosessen videre! Ta en titt på våre nyeste tomannsboliger i boligvelgeren.

Tomannsboliger EXT 01

Vi har utvidet vårt boligfelt for å inkludere to-mannsboliger, som etterspørselen har vist seg å være høy. Vi har også gjort noen fargejusteringer for å forbedre utseendet på området. De nye tomannsboligene (hus nr. 4, 6, 8 og 10) vil bli utstyrt med den effektive og smarte varmepumpeløsningen (se under). De øvrige boenhetene kan også velge denne løsningen som et tilvalg. Kontakt oss for mer informasjon om de nye boligene og tilvalgsmulighetene.

Har du spørsmål?

Ta kontakt med vår megler

Morten Liavaag
Name

Morten Liavaag

E-mail

morten.liavaag@privatmegleren.no

Phone number

950 49 850

Vi holder deg oppdatert

Ønsker du å holdes oppdatert om utviklingen av prosjektet og lanseringen av de første boligene? Registrer din interesse.

Hva vil du vite mer om? *