Sande - den urbane landsby

Porten til Vestfold - kun 15 minutter fra Drammen og 40 minutter fra Oslo.

Det bor ca. 10 000 innbyggere i nærområdet Sande. Stedet har et rikt kulturliv med ca. 100 lag og foreninger tilpasset alle aldersgrupper. Barnehager, skoler og omsorgstjenester er satsningsområder.

Med E18 og jernbane gjennom Sande ligger Bjørndalåsen sentralt i Vestfold. Fra kollektivknutepunktet er det noen minutter til Holmestrand og kun 15 minutter til Drammen, 40 minutter til Oslo og 45 minutter til Torp Sandefjord lufthavn. Fra 2025 økes antall togavganger i timen fra to til fire, noe som gjør Sande til en enda mer attraktiv plass å bo. Fra Bjørndalåsen tar det noen få minutter med bil til togstasjonen. Med kort reisevei til byene rundt, er Sande en koselig og urban landsby.

Shutterstock 1038592492
Shutterstock 151047842

Sande kan friste med både klart badevann og Vestfolds lengste kystlinje. Her kan du fiske i sjøen eller et av de mange nærliggende vannene. Du finner også milevis med turløyper for sykkel og ski i naturskjønne omgivelser. Med skogen som nærmeste nabo får du friluftsliv av på første klasse. Tar du sykkelen er du ved sjø og badestrender på få minutter. Øyene rundt skaper et yrende båt- og badeliv.

Boligene er plassert sydvest med sol til langt på kveld.

Med kun få minutter til skole, barnehage, lekeplasser, idrettsanlegg og vakker natur, legges grunnlaget for et fantastisk oppvekstmiljø. Vår ambisjon er å skape et spennende og variert boligområde med gode møteplasser. Arkitekturen er spennende og moderne, og skaper kontrast til skogen som omkranser prosjektet. Kvaliteten på boligene er meget god, med varierte og effektive planløsninger, store vindusflater og store terrassedører ut til de solrike terrassene.

Bjørndalåsen vil bestå av eneboliger, to- og flermannsboliger samt terrasseblokker. Området som utbygges er på 135 mål, og det er avsatt grøntområder mellom boligene.

Dette salgstrinnet består av totalt ni eneboliger og to tomannsboliger. Størrelsen varierer fra 215 til 237 kvm BRA på eneboligene, med tomter fra 600 kvm.

Shutterstock 1038592492
Shutterstock 2019815948
  • Nærskolen Selvik skole ble for noen år siden bygget ut og modernisert, og har en ny og flott flerbrukshall. I nærområdet er det også anlagt ny barnehage.
  • I 2023 åpnes ny barne- og ungdomsskole i sentrum, med aktivitetsområde.
  • I nærområdet finnes sportsklubber med et mangfold av aktiviteter. Anleggene omfatter Sandehallen, Selvik friidrettsanlegg, diskgolfbane med 18 hull og Sande Golfklubb, Sande Sportsklubb, Sande Idrettspark, for å nevne noen.
  • Les mer om Sande og omegn: Plassenvår.no og Sandenett. Oversikt over oppkjørte skispor/ sykkeltraseèr se: Skisporet.no

Har du spørsmål?

Ta kontakt med vår megler

Morten Liavaag
Name

Morten Liavaag

E-mail

morten.liavaag@privatmegleren.no

Phone number

950 49 850

Følg oss på

Facebook og Instagram

Vi holder deg oppdatert

Ønsker du å holdes oppdatert om utviklingen av prosjektet og lanseringen av de første boligene? Registrer din interesse.

Hva vil du vite mer om? *